Чи враховувати наявність у постачальника дозвільних документів на обіг харчових продуктів

Розгляд тендерної пропозиції
сьогодні
|
1 хвилину Читати

Розберемо, як встановити вимоги до постачальників під час закупівель харчових продуктів для медичних закладів. Знатимете, які вимоги встановлювати під час запиту пропозицій постачальників та відкритих торгів

user icon
Олена Степанова
директор ТОВ «СІ БІЗНЕС КОНСАЛТИНГ», консультант з питань публічних/державних закупівель, Одеса

Замовник під час воєнного стану проводить закупівлі за Законом № 922 з урахуванням Особливостей.

Предмет закупівлі — товари, роботи чи послуги, які замовник закуповує в межах, зокрема, єдиної процедури закупівлі, щодо якої учасникам дозволяється подавати тендерні пропозиції. Предмет закупівлі замовник визначає в порядку, встановленому Уповноваженим органом, із застосуванням Єдиного закупівельного словника, затвердженого наказом Мінекономрозвитку від 23.12.2015 № 1749 (п. 22 ч. 1 ст. 1 Закону № 922).

Закупівлі харчових продуктів за переліком додатка 2 Особливостей, вартість яких становить або перевищує 100 тис. грн, замовник проводить в електронному каталозі за Порядком формування та використання електронного каталогу, затвердженим постановою КМУ від 14.09.2020 № 822 (далі — Порядок № 822), з урахуванням Особливостей (п. 11-2 Особливостей).

Якщо запит пропозицій постачальників (ЗПП) не відбувся, замовник проводить:

  • відкриті торги у визначеному Особливостями порядку, не збільшуючи очікувану ...