emblem

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ

Квасоля продовольча. Технічні умови

ДСТУ 8672:2016

BEANS FOR CONSUMPTION
Specifications

Чинний від 01 жовтня 2017 року

Передмова

1. РОЗРОБЛЕНО:

Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН, Національний центр генетичних ресурсів рослин України

РОЗРОБНИКИ:

О. Безугла, канд. с.-г. наук; В. Кириченко, д-р с.-г. наук; Л. Кобизєва, д-р с.-г. наук; В. Петренкова, д-р с.-г. наук (науковий керівник); Л. Потьомкіна; В. Рябчун, канд. біол. наук; О. Курдін;

2. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:

наказ ДП «УкрНДНЦ» від 11 серпня 2016 p. № 238
з 2017-10-01

3. Цей стандарт розроблено згідно з правилами, установленими в національній стандаризації України

4. УВЕДЕНО ВПЕРШЕ (зі скасуванням в Україні ГОСТ 7758-75)

1. Сфера застосування

1.1. Цей стандарт поширюється на зерно квасолі, яке заготовляють і постачають для промисло­вого перероблення та реалізації в торговельній мережі.

1.2. Вимоги цього стандарту обов’язкові для підприємств, установ, організацій,...

  • Open ChapterЗміст
  • Open All VersionsПро документ