НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ
Квасоля продовольча. Технічні умови
ДСТУ 8672:2016
BEANS FOR CONSUMPTION
Specifications
Чинний від 01 жовтня 2017 року
Передмова
|
1. РОЗРОБЛЕНО: |
Інститут рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН, Національний центр генетичних ресурсів рослин України |
|
РОЗРОБНИКИ: |
О. Безугла, канд. с.-г. наук; В. Кириченко, д-р с.-г. наук; Л. Кобизєва, д-р с.-г. наук; В. Петренкова, д-р с.-г. наук (науковий керівник); Л. Потьомкіна; В. Рябчун, канд. біол. наук; О. Курдін; |
|
2. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ: |
наказ ДП «УкрНДНЦ» від 11 серпня 2016 p. № 238 |
|
3. Цей стандарт розроблено згідно з правилами, установленими в національній стандаризації України 4. УВЕДЕНО ВПЕРШЕ (зі скасуванням в Україні ГОСТ 7758-75) | |
1. Сфера застосування
1.1. Цей стандарт поширюється на зерно квасолі, яке заготовляють і постачають для промислового перероблення та реалізації в торговельній мережі.
1.2. Вимоги цього стандарту обов’язкові для підприємств, установ, організацій,...