НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ
Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови
ДСТУ 8471:2015
ФРУКТЫ КОСТОЧКОВЫЕ СУШЕНЫЕ 
Технические условия
DRIED STONE FRUITS 
Specifications
Чинний від 01 липня 2017 року
Передмова
| 1. РОЗРОБЛЕНО: | Державний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут «Консервпром- комплекс» (ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»), Технічний комітет «Продукти з овочів і фруктів та устаткування для їх переробки» (ТК 24) | 
| 2. РОЗРОБНИКИ: | І. Мазуренко, канд. техн. наук; Л. Філіпова (науковий керівник); Л. Зубарева; Л. Пилипенко, д-р техн. наук; Є. Аксенюк; О. Невесела; Н. Косарева; О. Проноза | 
| 3. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ: | наказ ДП «УкрНДНЦ» від 28 вересня 2015 р. № 118  | 
| 4. УВЕДЕНО ВПЕРШЕ | (зі скасуванням в Україні ГОСТ 28501-90) | 
1. Сфера застосування
1.1. Цей стандарт поширюється на сушені кісточкові фрукти: абрикоси, аличу, вишні, жерделі, кизил, персики, сливи, черешні (далі — сушені фрукти): напівфабрикат, призначений для заводського обр...
