emblem

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ

Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови

ДСТУ 8471:2015

ФРУКТЫ КОСТОЧКОВЫЕ СУШЕНЫЕ
Технические условия

DRIED STONE FRUITS
Specifications

Чинний від 01 липня 2017 року

Передмова

1. РОЗРОБЛЕНО:

Державний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут «Консервпром- комплекс» (ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»), Технічний комітет «Продукти з овочів і фруктів та устаткування для їх переробки» (ТК 24)

2. РОЗРОБНИКИ:

І. Мазуренко, канд. техн. наук; Л. Філіпова (науковий керівник); Л. Зубарева; Л. Пилипенко, д-р техн. наук; Є. Аксенюк; О. Невесела; Н. Косарева; О. Проноза

3. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:

наказ ДП «УкрНДНЦ» від 28 вересня 2015 р. № 118
з 2017-07-01

4. УВЕДЕНО ВПЕРШЕ

(зі скасуванням в Україні ГОСТ 28501-90)

1. Сфера застосування

1.1. Цей стандарт поширюється на сушені кісточкові фрукти: абрикоси, аличу, вишні, жерделі, кизил, персики, сливи, черешні (далі — сушені фрукти): напівфабрикат, призначений для заводського обр...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search