НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ
Фрукти кісточкові сушені. Технічні умови
ДСТУ 8471:2015
ФРУКТЫ КОСТОЧКОВЫЕ СУШЕНЫЕ 
Технические условия
DRIED STONE FRUITS 
Specifications
Чинний від 01 липня 2017 року
Передмова
| 
 1. РОЗРОБЛЕНО:  | 
 Державний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут «Консервпром- комплекс» (ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»), Технічний комітет «Продукти з овочів і фруктів та устаткування для їх переробки» (ТК 24)  | 
| 
 2. РОЗРОБНИКИ:  | 
 І. Мазуренко, канд. техн. наук; Л. Філіпова (науковий керівник); Л. Зубарева; Л. Пилипенко, д-р техн. наук; Є. Аксенюк; О. Невесела; Н. Косарева; О. Проноза  | 
| 
 3. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:  | 
 наказ ДП «УкрНДНЦ» від 28 вересня 2015 р. № 118   | 
| 
 4. УВЕДЕНО ВПЕРШЕ  | 
 (зі скасуванням в Україні ГОСТ 28501-90)  | 
1. Сфера застосування
1.1. Цей стандарт поширюється на сушені кісточкові фрукти: абрикоси, аличу, вишні, жерделі, кизил, персики, сливи, черешні (далі — сушені фрукти): напівфабрикат, призначений для заводського обр...