НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ
Вироби макаронні. Загальні технічні умови
ДСТУ 7043:2020
MACARONI PRODUCTS
General specifications
Чинний від 01 січня 2021 року
Передмова
|
1. РОЗРОБЛЕНО: |
Технічний комітет стандартизації «Хлібобулочні та макаронні вироби» (ТК 153), Всеукраїнська асоціація пекарів |
|
2. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ: |
наказ Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ») від 19 серпня 2020 р. № 190 |
|
3. Цей стандарт розроблено згідно з правилами, установленими в національній стандартизації України 4. НА ЗАМІНУ ДСТУ 7043:2009 | |
1. Сфера застосування
Цей стандарт поширюється на макаронні вироби, виготовлені з пшеничного борошна та питної води з додаванням або без додавання додаткової сировини та/або смакових добавок.
Вимоги цього стандарту застосовують суб’єкти підприємницької діяльності (фізичні та юридичні особи) усіх форм власності, які займаються розробленням т...