emblem

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ

Вироби макаронні. Загальні технічні умови

ДСТУ 7043:2020

MACARONI PRODUCTS
General specifications

Чинний від 01 січня 2021 року

Передмова

1. РОЗРОБЛЕНО:

Технічний комітет стандартизації «Хлібобулочні та макаронні вироби» (ТК 153), Всеукраїнська асоціація пекарів

2. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:

наказ Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ») від 19 серпня 2020 р. № 190
з 2021-01-01

3. Цей стандарт розроблено згідно з правилами, установленими в національній стандартизації України

4. НА ЗАМІНУ ДСТУ 7043:2009

1. Сфера застосування

Цей стандарт поширюється на макаронні вироби, виготовлені з пшеничного борошна та питної води з додаванням або без додавання додаткової сировини та/або смакових добавок.

Вимоги цього стандарту застосовують суб’єкти підприємницької діяльності (фізичні та юридичні особи) усіх форм власності, які займаються розробленням т...

  • Open ChapterЗміст
  • Open All VersionsПро документ