emblem

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ

Крупи пшеничні. Технічні умови

ДСТУ 7699:2015

КРУПА ПШЕНИЧНАЯ
Технические условия

WHEAT GROATS
Specifications

Чинні від 01 серпня 2016 року

Передмова

РОЗРОБЛЕНО:

Дочірнє підприємство Держаеної акціонерної компанії «Хліб України» «Київський інститут хлібопродуктів»

РОЗРОБНИКИ:

В. Бурцев, канд. біол. наук (науковий керівник); І. Яковлева

ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:

наказ ДП«УкрНДНЦ» від 28 травня 2015 р. № 45
з 2016-08-01

УВЕДЕНО ВПЕРШЕ (зі скасуванням в Україні ГОСТ 276-60)

1. Сфера застосування

Цей стандарт поширюється на крупи пшеничні, призначені для продовольчих потреб і експортування. Обов’язкові вимоги до круп пшеничних, що гарантують безпеку життя і здоровʼя людини, та ви­моги щодо охорони довкілля наведено в 4.8 та в розділі 5.

2. Нормативні посилання

У цьому стандарті є посилання на такі нормативні документи:

Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»

ДСТУ 2422-94 Зерно за...

  • Open ChapterЗміст
  • Open All VersionsПро документ