НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ
Крупи пшеничні. Технічні умови
ДСТУ 7699:2015
КРУПА ПШЕНИЧНАЯ
Технические условия
WHEAT GROATS
Specifications
Чинні від 01 серпня 2016 року
Передмова
|
РОЗРОБЛЕНО: |
Дочірнє підприємство Держаеної акціонерної компанії «Хліб України» «Київський інститут хлібопродуктів» |
|
РОЗРОБНИКИ: |
В. Бурцев, канд. біол. наук (науковий керівник); І. Яковлева |
|
ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ: |
наказ ДП«УкрНДНЦ» від 28 травня 2015 р. № 45 |
|
УВЕДЕНО ВПЕРШЕ (зі скасуванням в Україні ГОСТ 276-60) | |
1. Сфера застосування
Цей стандарт поширюється на крупи пшеничні, призначені для продовольчих потреб і експортування. Обов’язкові вимоги до круп пшеничних, що гарантують безпеку життя і здоровʼя людини, та вимоги щодо охорони довкілля наведено в 4.8 та в розділі 5.
2. Нормативні посилання
У цьому стандарті є посилання на такі нормативні документи:
Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»
ДСТУ 2422-94 Зерно за...