emblem

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИКрупи, що швидко розварюються. Технічні умовиДСТУ 1055:2006

КРУПЫ БЫСТРОРАЗВАРИВАЮЩИЕСЯ
Технические условия

FAST BOILED SOFT GROATS
Specifications

Чинний від 01 липня 2007 року

Передмова

1 РОЗРОБЛЕНО:

Відкрите акціонерне товариство «Спектр» Міністерства аграрної політики України (ВАТ «Спектр»)

РОЗРОБНИКИ:

О. Марченко; М. Барська; І. Лахно

2 ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:

наказ Держспоживстандарту України від 15 серпня 2006 р. № 242 3 2007-07-01

3 НА ЗАМІНУ

ДСТУ 1055-91

1. Сфера застосування

Цей стандарт поширюється на крупи, що швидко розварюються (далі за текстом — крупи), які отримують методом гідратації або плющенням крупів із подальшим сушінням до встановленої вологості та доведенням до повної кулінарної готовності.

Крупи призначені для готування перших обідніх страв, каш або гарнірів до м’ясних чи рибних страв з додаванням до них різних за смаком харчових добавок (сіль, цукор, молоко, жир, соус тощо) у системі ресторанного гос...

  • Open ChapterЗміст
  • Open All VersionsПро документ