emblem

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИМ’ясо птиці. Загальні технічні умовиДСТУ 3143:2013

Із Зміною № 1

МЯСО ПТИЦЫ
Общие технические условия

POULTRY MEAT
General specification

Чинний від 01 липня 2014 року

Передмова

1. РОЗРОБЛЕНО:

Інститут птахівництва Української академії аграрних наук

РОЗРОБНИКИ:

Н. Братишко; Д. Гриценко (науковий керівник): В. Дяченко; Г. Єрмішко; В. Ковач

2. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:

наказ Мінекономрозвитку України від 11 червня 2013 р. № 622 з 2014-07-01

3. НА ЗАМІНУ

ДСТУ 3143-95

Зміна № 1

затверджена наказом Мінекономрозвитку України від 28 травня 2015 р. № 45, чинна з 2015-11-01

Вступ

У зв’язку зі вступом України до Світової організації торгівлі й майбутньою інтеграцією до Європейського Союзу виникає необхідність приведення українських нормативних документів, зокрема національних стандартів України, у відповідність до вимог європейського законодавства для уникнення розбіжностей під час оцінювання м’яса птиці в разі експорту його до кр...

  • Open ChapterЗміст
  • Open All VersionsПро документ