НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИМ’ясо птиці. Загальні технічні умовиДСТУ 3143:2013
Із Зміною № 1
МЯСО ПТИЦЫ
Общие технические условия
POULTRY MEAT
General specification
Чинний від 01 липня 2014 року
Передмова
|
1. РОЗРОБЛЕНО: |
Інститут птахівництва Української академії аграрних наук |
|
РОЗРОБНИКИ: |
Н. Братишко; Д. Гриценко (науковий керівник): В. Дяченко; Г. Єрмішко; В. Ковач |
|
2. ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ: |
наказ Мінекономрозвитку України від 11 червня 2013 р. № 622 з 2014-07-01 |
|
3. НА ЗАМІНУ |
ДСТУ 3143-95 |
|
Зміна № 1 |
затверджена наказом Мінекономрозвитку України від 28 травня 2015 р. № 45, чинна з 2015-11-01 |
Вступ
У зв’язку зі вступом України до Світової організації торгівлі й майбутньою інтеграцією до Європейського Союзу виникає необхідність приведення українських нормативних документів, зокрема національних стандартів України, у відповідність до вимог європейського законодавства для уникнення розбіжностей під час оцінювання м’яса птиці в разі експорту його до кр...