НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИМасло вершкове. Технічні умовиДСТУ 4399:2005
із Змінами № 1, 2, 3
МАСЛО СЛИВОЧНОЕ
Технические условия
BUTTER
Specification
Чинний від 01 липня 2008 року
Передмова
1. РОЗРОБЛЕНО: |
Технологічний інститут молока та м’яса Української академії аграрних наук (УААН) |
РОЗРОБНИКИ: |
Г. Єресько, д-р техн. наук (керівник); С. Гуляев-Зайцев, д-р техн. наук; Н. Левитська; О. Козаченко; В. Чагаровський, канд. техн. наук |
2. ЗАТВЕРДЖЕНО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ: |
наказ Держспоживстандарту України від 28 квітня 2005 р. № 101 |
3. УВЕДЕНО ВПЕРШЕ |
(зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 37-91) |
Зміна № 1 |
затверджена наказом Держспоживстандарту України від 26.02.2007 № 40. Чинна з 01.06.2007 |
Зміна № 2 |
затверджена наказом Мінекономрозвитку України від 11 грудня 2013 р. № 1470. Чинна з 01.04.2014 |
Зміна № 3 |
затверджена наказом ДП «УкрНДНЦ» від 28 травня 2015 р. № 45. Чинна з 01.11.2015 |
1. Сфера застосування
1.1 Цей стандарт поширюється на масло вершк...