emblem

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИМасло вершкове. Технічні умовиДСТУ 4399:2005

із Змінами № 1, 2, 3

МАСЛО СЛИВОЧНОЕ
Технические условия

BUTTER
Specification

Чинний від 01 липня 2008 року

Передмова

1. РОЗРОБЛЕНО:

Технологічний інститут молока та м’яса Української академії аграрних наук (УААН)

РОЗРОБНИКИ:

Г. Єресько, д-р техн. наук (керівник); С. Гуляев-Зайцев, д-р техн. наук; Н. Левитська; О. Козаченко; В. Чагаровський, канд. техн. наук

2. ЗАТВЕРДЖЕНО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:

наказ Держспоживстандарту України від 28 квітня 2005 р. № 101

3. УВЕДЕНО ВПЕРШЕ

(зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 37-91)

Зміна № 1

затверджена наказом Держспоживстандарту України від 26.02.2007 № 40. Чинна з 01.06.2007

Зміна № 2

затверджена наказом Мінекономрозвитку України від 11 грудня 2013 р. № 1470. Чинна з 01.04.2014

Зміна № 3

затверджена наказом ДП «УкрНДНЦ» від 28 травня 2015 р. № 45. Чинна з 01.11.2015

1. Сфера застосування

1.1 Цей стандарт поширюється на масло вершк...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search