emblem

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИКефір. Технічні умовиДСТУ 4417:2005

із Зміною № 1

КЕФИР
Технические условия

KEFIR
Specifications

Чинний від 01 жовня 2006 року

Передмова

1 РОЗРОБЛЕНО:

Технологічний інститут молока та м’яса УААН (ТІММ УААН)

РОЗРОБНИКИ:

Г. Єресько, д-р техн. наук; О. Козаченко; Н. Левитська (керівник розробки); Л. Тесленко

2 ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:

наказ Держспоживстандарту України від 30 травня 2005 р. № 133

3 УВЕДЕНО ВПЕРШЕ

Зміна № 1

Затверджена наказом Мінекономрозвитку України від 11 грудня 2013 р. № 1470. Чинна з 01.04.2014

1. Сфера застосування

1.1 Цей стандарт поширюється на кефір — кисломолочний продукт, який виробляють сквашуванням молока симбіотичною закваскою на кефірних грибках або концентратом грибкової кефірної закваски.

1.2 Цей стандарт не поширюється на термізований продукт та продукт збагачений вітамінами, мікро- та макроелементами, пробіотичними культурами та пребіотичними речовинами або іншими добавками.

1.3 Кефір заст...

  • Open ChapterЗміст
  • Open All VersionsПро документ