НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИКукурудза. Технічні умовиДСТУ 4525:2006
із Зміною № 1
КУКУРУЗА
Технические условия
CORN
Specifications
Чинний від 01 квітня 2007 року
Передмова
|
1 РОЗРОБЛЕНО: |
Дочірнє підприємство Державної акціонерної компанії «Хліб України» «Київський інститут хлібопродуктів»; Інститут зернового господарства УААН; Український інститут експертизи сортів рослин; Черкаська обласна державна хлібна інспекція |
|
РОЗРОБНИКИ: |
Г. Гуменюк, д-р с.-г. наук; В. Бурцев, канд. біол. наук; Є. Лебідь, д-р с.-г. наук; М. Кирпа, канд. с.-г. наук; О. Гончар, канд. с.-г. наук; А. Іваницька; 3. Кубів |
|
2 ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ: |
наказ Держспоживстандарту України від 28 лютого 2006 р. № 54 |
|
3 УВЕДЕНО ВПЕРШЕ |
(зі скасуванням в Україні ГОСТ 13634-90) |
|
Зміна № 1 |
затверджена наказом Держспоживстандарту України від 12.09.2008 р. № 326. Чинна з 01.07.2009 (із Поправкою) |
1. Сфера застосування
Цей стандарт поширюється на кукурудзу в зерні і качанах, призначену для використов...