emblem

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИКартопля продовольча. Технічні умовиДСТУ 9221:2023

FOOD POTATOES
General specifications

Чинний від 01 червня 2023 року

Передмова

1 РОЗРОБЛЕНО:

Технічний комітет стандартизації «Продукти з овочів і фруктів та устаткування для їх переробки» (ТК 24), Національний університет біоресурсів і природокористування України, Асоціація «Українська асоціація виробників картоплі»

2 ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:

наказ Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ») від 15 травня 2023 р. № 102 з 2023–06–01

3 Цей стандарт розроблено згідно з правилами, установленими в національній стандартизації України

4 УВЕДЕНО ВПЕРШЕ

1. Сфера застосування

1.1 Цей стандарт поширюється на продовольчу картоплю ботанічних сортів (Solanum tuberosum L.) та її гібриди різних термінів дозрівання, що їх постачають і реалізовують у свіжому вигляді для споживання (далі — картоплю продов...

  • Open ChapterЗміст
  • Open All VersionsПро документ