emblem

НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИСир кисломолочний. Технічні умовиДСТУ 4554:2006

із Зміною № 1

ТВОРОГ
Технические условия

CURDS
Specifi cations

Чинний від 01 січня 2007 року

Передмова

1 РОЗРОБЛЕНО:

Технологічний інститут молока та м’яса УААН Міністерства аграрної політики України

РОЗРОБНИКИ:

Г. Єресько, д-р техн. наук; Н. Васильєва; Т. Лисенко; Л. Масіч; І. Романчук, канд. техн. наук (керівник розробки); Т. Пічкур

2 ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ:

наказ Держспоживстандарту України від 27 квітня 2006 р. № 130

3 На заміну

РОТ УРСР 248-90

Зміна № 1

заверджена наказом Мінекономрозвитку України від 11 грудня 2013 р. № 1470. Чинна від 01.04.2014

1. Сфера застосування

1.1 Цей стандарт поширюється на кисломолочний сир, який виробляють із коров’ячого молока.

1.2 Цей стандарт не поширюється на готовий продукт, підданий тепловому оброблянню.

1.3 Кисломолочний сир призначений для безпосереднього вживання в їжу та виробництва інших харчових продуктів.

1.4. Вимоги щодо безп...

  • Open ChapterЗміст
  • Open All VersionsПро документ