Ваш ліміт для скачування в режимі демодоступу вичерпано. Передплатіть доступ, щоб продовжити

Як користуватися системою «Експертус Держзакупівлі» зі смарфону

Користуйтеся Системою зі смартфону та переглядайте корисну інформацію у будь-який час

Редакція Експертус Держзакупівлі

Чи знали ви, що систему «Експертус Держзакупівлі» можна переглядати і в смартфоні? Так знайти потрібне рішення можливо з будь-якого місця в зручний для вас час. Головне — мати доступ до інтернету і тримати телефон зарядженим.

Скачати пам’ятку>>

Збережіть сторінку Експертус Держзакупівлі у закладках браузера

Знайдіть у смартфоні Експертус Держзакупівлі через пошукову систему Google Chrome, увійдіть у свій акаунт і натисніть на три крапочки вгорі праворуч:

Натисніть на значок зірочки вгорі:

Тепер сторінка Експертус Держзакупівлі у ваших закладках. Щоб знайти її під час входу у браузер, так само натисніть на три крапочки вгорі справа і серед переліку виберіть *Закладки:

Також можете використовувати більш звичну версію — як на комп’ютері. Поставте в меню позначку. За необхідності регулюйте розмір екрана та користуйтеся Системою, як вам зручно.

Переглядайте усі оновлення

На сторінці «Усі оновлення» знайдете публікації, які ми додали в Систему з моменту вашого попереднього візиту. Тисніть на кнопку на головній сторінці, щоб не пропустити новинки. Для нечастих гостей рекомендуємо переглядати Головне за місяць.

Додавайте публікації до закладок або скачуйте важливе

Тисніть на папку з плюсиком угорі праворуч у відкритій публікації, щоб додати її в закладки. Під час наступних візитів не доведеться шукати її повторно. Просто відкрийте папку і виберіть потрібну консультацію чи зразок.

На випадок перебоїв з мобільною мережею завантажте потрібні публікації на ноутбук чи телефон. Переглядайте та адаптуйте їх до своєї роботи, коли і як вам зручно. У вордівських файлах збережуться всі посилання і дата скачування.

Розгортайте меню

Перемикайте розділи вгорі сторінки, щоб знайти те, що цікавить: робочі ситуації, нормативні документи, форми і зразки, вебінари, довідники та сервіси.

Для кращого результату переходьте до пошуку, коли відфільтруєте контент за розділом.

Користуйтеся тематичним рубрикатором

Рубрикатор допоможе знайти потрібну публікацію за конкретною темою. Натисніть на кнопку внизу сторінки ліворуч і полистайте рубрики. Побачили цікаву публікацію — сміливо тицяйте на назву і читайте чи скачуйте її. Пам’ятайте, що в кожному розділі системи свій рубрикатор.

Звертайтеся по допомогу до Онлайн-помічника

Якщо не маєте часу на пошук інформації у системі — напишіть Онлайн-помічнику. Наш консультант швидко знайде потрібне вам рішення чи документ. З телефону ви маєте доступ до всіх своїх чатів і письмових відповідей.

Звертайтесь до техпідтримки

Якщо виникають будь-які технічні проблеми під час роботи із системою, напишіть про них у вкладці «Техпідтримка». Наші фахівці допоможуть розв’язати проблеми та забезпечити безперервний доступ до Експертус Держзакупівлі.


Відеопідказка