Технічні характеристики для закупівлі моркви

Закупівля за предметами
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Отримаєте технічні характеристики для закупівлі продуктів «морква свіжа» та «морква готова до вживання»

Морква свіжа

Узагальнимо в Таблиці 1 умови, яким за органолептичними показниками має відповідати продукт «морква свіжа».

Таблиця 1

Назва показника

Характеристика і норма

Зовнішній вигляд

Коренеплоди свіжі, цілі, не зів’ялі, не тріснуті, калібровані, одного ботанічного і товарного сорту за формою, розміром і забарвленням, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, з довжиною залишених черешків не більше 2,0 см або з обрізаними врівень з плечиками коренеплоду

Запах і смак

Властиві цьому ботанічному сорту, без стороннього запаху та присмаку

Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром, см, не більше ніж

6,0

Розмір коренеплоду за довжиною, см, не менш ніж

10,0

Вміст коренеплодів підгнилих, зів’ялих, з ознаками зморшкуватості, запарених, підморожених, тріснутих, з відкритою серцевиною

Не допустимо

Наявність землі на коренеплодах відносно маси, %, не більш ніж

1,0

Вміст пестицидів, токсичних елементів, мікоток...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search