Натуральні добові норми харчування в дитячих будинках-інтернатах I—IV профілю, професійно-технічних училищах для дітей з інвалідністю з фізичними, психічними, інтелектуальними або сенсорними порушеннями сфери управління Мінсоцполітики

Закупівля за предметами
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою КМУ «Про затвердження натуральних
добових норм харчування в інтернатних установах,
навчальних та санаторних закладах сфери управління
Міністерства соціальної політики»
від 13.03.2002 № 324

(грамів брутто)

<tr style="box-si

Перелік продуктів харчування

Норма на одного вихованця за віковими групами

3—7 років
(дошкільний вік)

7—10 років
(1—4 класи)

11—17 років
(5—11 класи,
учні ПТУ)

Хліб житній

100

150

200

Хліб пшеничний

150

200

250

Борошно пшеничне

35

35

40

Крохмаль

3

3

3

Крупи, макаронні вироби, бобові

50

65

80

Картопля

300

350

400

Овочі

300

350

400

Фрукти свіжі, у тому числі цитрусові

250

300

300

Фрукти сушені

15

20

20

Соки

200

200

200

Цукор

50

60

70

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search