Натуральні добові норми харчування в інтернатних установах для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, вищих навчальних закладах I—II рівня акредитації сфери управління Мінсоцполітики

Закупівля за предметами
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою КМУ «Про затвердження натуральних
добових норм харчування в інтернатних установах,
навчальних та санаторних закладах сфери управління
Міністерства соціальної політики»
від 13.03.2002 № 324

(грамів брутто на одну людину)

Перелік продуктів харчування

Тип закладу

Геріатричні будинки-інтернати, пансіонати, будинки-інтернати загального типу, вищі навчальні заклади

Психоневрологічні інтернати

Хліб житній

250

300

Хліб пшеничний

250

300

Борошно пшеничне

20

20

Крохмаль

5

5

Крупи, макаронні вироби, бобові

100

100

Цукор

45

45

Картопля

450

450

Овочі, усього

550

550

у тому числі:

буряк

80

80

морква

60

60

капуста

150

150

цибуля

60

60

інші свіжі овочі відповідно до сезону

100

100

квашені, консервовані овочі

  • Open ChapterЗміст
  • Open All VersionsПро документ