(грамів брутто на одну людину)
<td style="box-sizing: border-box; line-height: 1.4; border-width: 1px; border-style: solid; #000000 black black; font-weight: 300; padding: 2px
|
Перелік продуктів харчування |
Тип закладу | |
|
Геріатричні будинки-інтернати, пансіонати, будинки-інтернати загального типу, вищі навчальні заклади |
Психоневрологічні інтернати | |
|
Хліб житній |
250 |
300 |
|
Хліб пшеничний |
250 |
300 |
|
Борошно пшеничне |
20 |
20 |
|
Крохмаль |
5 |
5 |
|
Крупи, макаронні вироби, бобові |
100 |
100 |
|
Цукор |
45 |
45 |
|
Картопля |
450 |
450 |
|
Овочі, усього |
550 |
550 |
|
у тому числі: |
|
|
|
буряк |
80 |
80 |
|
морква |
60 |
60 |
|
капуста |
150 |
150 |
|
цибуля |
60 |
60 |
|
інші свіжі овочі відповідно до сезону |
100 |
100 |
|
квашені, консервовані овочі | ||