Натуральні добові норми харчування в інтернатних установах для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, вищих навчальних закладах I—II рівня акредитації сфери управління Мінсоцполітики

Закупівля за предметами
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою КМУ «Про затвердження натуральних
добових норм харчування в інтернатних установах,
навчальних та санаторних закладах сфери управління
Міністерства соціальної політики»
від 13.03.2002 № 324

(грамів брутто на одну людину)

<td style="box-sizing: border-box; line-height: 1.4; border-width: 1px; border-style: solid; #000000 black black; font-weight: 300; padding: 2px

Перелік продуктів харчування

Тип закладу

Геріатричні будинки-інтернати, пансіонати, будинки-інтернати загального типу, вищі навчальні заклади

Психоневрологічні інтернати

Хліб житній

250

300

Хліб пшеничний

250

300

Борошно пшеничне

20

20

Крохмаль

5

5

Крупи, макаронні вироби, бобові

100

100

Цукор

45

45

Картопля

450

450

Овочі, усього

550

550

у тому числі:

буряк

80

80

морква

60

60

капуста

150

150

цибуля

60

60

інші свіжі овочі відповідно до сезону

100

100

квашені, консервовані овочі

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search