Примірне чотиритижневе сезонне меню для дошкільнят на зиму

Закупівля за предметами
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Меню рекомендоване для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на зимовий період

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказом Міністерства охорони здоров’я України

від 03.02.2022 № 215

<td style="box-sizing: border-box

1 тиждень

 Понеділок

Найменування страв та виробів

Вихід

Хімічний склад

Білки, г

Жири, г

Вуглеводи, г

Енергетична цінність, ккал

Від 1—3 років

Від 34 років

Від 46 (7) років

Від 13 років

Від 34 років

Від 46 (7) років

Від 13 років

Від 34 років

Від 46 (7) років

Від 13 років

Від 34 років

Від 46 (7) років

Від 13 років

Від 34 років

Від 46 (7) років

 Сніданок:

Морква тушкована з чорносливом

53

53

70

0,9

0,9

1,2

2,1

2,1

2,6

8,3

8,3

10,9

52

52

67

Суп молочний з макаронами

175/1,8

180/1,8

200/2,5

5,7

5,7

6,2

5,2

5,2

6,0

16,8

22,8

25,7

136

160

...
add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search