1 тиждень | |||||||||||||||||
| 
 Збірник рецептур, № ТК  | 
 Наявні алергени  | 
 Найменування страв та виробів  | 
 Діти 6—11 р.  | 
 Діти 11—14 р.  | 
 Діти 14—18 р.  | ||||||||||||
| 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 Вихід, г  | 
 Енерго-цінність,   | 
 Б, г  | 
 Ж, г  | 
 В, г  | 
 Вихід, г  | 
 Енерго-цінність,   | 
 Б, г  | 
 Ж, г  | 
 В, г  | 
 Вихід, г  | 
 Енерго-цінність,   | 
 Б, г  | 
 Ж, г  | 
 В, г  | 
| 
 Понеділок  | |||||||||||||||||
| 
 ТК № 1.23  | 
 
  | 
 Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику  | 
 100  | 
 94  | 
 3,0  | 
 6,6  | 
 5,2  | 
 100  | 
 94  | 
 3,0  | 
 6,6  | 
 5,2  | 
 100  | 
 94  | 
 3,0  | 
 6,6  | 
 5,2  | 
| 
 ТК № 3.02  | 
 Г, Л, МП, Я  | 
 Скрамбл  | 
 50  | 
 79  | 
 5,5  | 
 5...  | |||||||||||
Примірне чотиритижневе сезонне меню для школярів на осінь
Меню рекомендоване для організації одноразового харчування дітей віком від 6 до 18 років у закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на осінній період