Примірне чотиритижневе сезонне меню для школярів на осінь

Закупівля за предметами
25 жовтня 2023 року
|
1 хвилину Читати

Меню рекомендоване для організації одноразового харчування дітей віком від 6 до 18 років у закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на осінній період

1 тиждень

Збірник рецептур, № ТК

Наявні алергени

Найменування страв та виробів

Діти 6—11 р.

Діти 1114 р.

Діти 1418 р.

 

 

 

Вихід, г

Енерго-цінність,
ккал

Б, г

Ж, г

В, г

Вихід, г

Енерго-цінність,
ккал

Б, г

Ж, г

В, г

Вихід, г

Енерго-цінність,
ккал

Б, г

Ж, г

В, г

Понеділок

ТК № 1.23

 

Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику

100

94

3,0

6,6

5,2

100

94

3,0

6,6

5,2

100

94

3,0

6,6

5,2

ТК № 3.02

Г, Л, МП, Я

Скрамбл

50

79

5,5

5...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search