| 1 тиждень | |||||||||||||||||
| Збірник рецептур, № ТК | Наявні алергени | Найменування страв та виробів | Діти 6—11 р. | Діти 11—14 р. | Діти 14—18 р. | ||||||||||||
| 
 | 
 | 
 | Вихід, г | Енерго-цінність,  | Б, г | Ж, г | В, г | Вихід, г | Енерго-цінність,  | Б, г | Ж, г | В, г | Вихід, г | Енерго-цінність,  | Б, г | Ж, г | В, г | 
| Понеділок | |||||||||||||||||
| ТК № 1.23 | 
 | Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику | 100 | 94 | 3,0 | 6,6 | 5,2 | 100 | 94 | 3,0 | 6,6 | 5,2 | 100 | 94 | 3,0 | 6,6 | 5,2 | 
| ТК № 3.02 | Г, Л, МП, Я | Скрамбл | 50 | 79 | 5,5 | 5... | |||||||||||
Примірне чотиритижневе сезонне меню для школярів на осінь
Меню рекомендоване для організації одноразового харчування дітей віком від 6 до 18 років у закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на осінній період
