1 тиждень | |||||||||||||||||
Збірник рецептур, № ТК |
Наявні алергени |
Найменування страв та виробів |
Діти 6—11 р. |
Діти 11—14 р. |
Діти 14—18 р. | ||||||||||||
|
|
|
Вихід, г |
Енерго-цінність, |
Б, г |
Ж, г |
В, г |
Вихід, г |
Енерго-цінність, |
Б, г |
Ж, г |
В, г |
Вихід, г |
Енерго-цінність, |
Б, г |
Ж, г |
В, г |
Понеділок | |||||||||||||||||
ТК № 1.23 |
|
Салат з капусти, зеленого горошку з насінням соняшнику |
100 |
94 |
3,0 |
6,6 |
5,2 |
100 |
94 |
3,0 |
6,6 |
5,2 |
100 |
94 |
3,0 |
6,6 |
5,2 |
ТК № 3.02 |
Г, Л, МП, Я |
Скрамбл |
50 |
79 |
5,5 |
5... |
Примірне чотиритижневе сезонне меню для школярів на осінь
Меню рекомендоване для організації одноразового харчування дітей віком від 6 до 18 років у закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на осінній період