Перелік харчових продуктів для укриттів та сховищ закладів освіти

Закупівля за предметами
12 липня 2024 року
|
1 хвилину Читати

Цей перелік продуктів і напоїв МОЗ рекомендує передбачити в укриттях і сховищах закладів освіти залежно від кількості здобувачів освіти, їх віку, а також педагогічного й іншого персоналу, які в них перебувають

Найменування напою або продукту

Кількість на добу для дітей віком 6—11 років

Кількість на добу для дітей віком 11—14 років

Кількість на добу для дітей 14—18 років та дорослих

Вода у герметично закритих великих бутлях та/або пляшках різної ємності

1,01,5 л

1,52,0 л

1,52,0 л

Пастеризований 100%-вий фруктовий сік

200 мл

200 мл

200 мл

Пастеризоване, ультрапастеризоване молоко (з терміном зберігання, що позначається словами «мінімальний термін придатності харчового продукту»)

400 мл

400 мл

400 мл

Галетне печиво та хлібці з вмістом натрію менше 0,12 г або еквівалентної кількість солі на 100 г готового продукту та/або із вмістом цукрів менше 10 г на 100 г готового продукту, крім продуктів, які містять цукри, що містяться природно (вміст таких цукрів не обмежується) і не містять доданих цукрів та/або підсолоджувачів, та не містять синтетичних барвників та ароматизаторів, крім ваніліну, етилваніліну та ванільного екстракту, підсолоджувачів, підсилю...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search