Норми харчування у регіональних фтизіопульмонологічних центрах, реабілітаційних, паліативних та хоспісних відділеннях, що надають медичні послуги в умовах стаціонару для людей, які хворіють на туберкульоз

Закупівля за предметами
22 травня 2024 року
|
1 хвилину Читати

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України від 17.05.2024 № 571

1. Норми харчування

Група харчових продуктів

Характеристики групи харчових продуктів

Частота включення до складу окремих прийомів їжі

Маса нетто харчових продуктів для приготування готових страв та виробів для відповідної вікової групи на день*

1—4 роки**

4—6 років

6—11 років

11—14 років

14—18 років

дорослі

Овочі

різноманітні, сезонні, крім картоплі; свіжі, заморожені

або квашені***

одна порція щодня під час сніданку, обіду, вечері, а також одна порція щодня під час другого сніданку або підвечірку квашені овочі можуть пропонуватися дітям віком від 4 років, не частіше ніж три рази на тиждень (по одному разу на сніданок, обід та вечерю)

240 грамів

320 грамів

500 грамів

500 грамів

500 грамів

500 грамів

Фрукти і ягоди

різноманітні, сезонні, свіжі або заморожені***

 

180 грамів

240 грамів

330 грамів

330 грамів

330 грамів

330 грамів

Сушені фрукти або ягод...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search