Головна функція закладу охорони здоров’я — ефективно лікувати пацієнтів. Тож коли керівник закладу правильно розподіляє й делегує операційні процеси, тоді має змогу зосередитися на основній функції.
За кордоном заклади охорони здоров’я здебільшого передають процеси, безпосередньо не пов’язані з лікуванням, стороннім виконавцям на умовах субпідряду. За цієї умови роботу виконують працівники зовнішніх компаній із медичного аутсорсингу.
Аутсорсинг допомагає оптимізувати бізнес-процеси і скоротити витрати
Найбільш популярна послуга, яку надають аутсорсингові компанії закордонним закладам охорони здоров’я — харчування пацієнтів. Для більшості європейських шпиталів кейтеринг — звична справа, яка до того ж економічно вигідніша, ніж утримувати власний харчоблок та штат кухарів. Чи користуються українські заклади охорони здоров’я такою послугою, які її вигоди й ризики, розглянемо у консультації.
Урахуйте досвід українських колег
Упродовж останніх років кейтеринг набуває...