Закупівлі харчування для медзакладу: чому варто обрати кейтеринг

Закупівля за предметами
24 листопада 2023 року
|
1 хвилину Читати

Досвід українських колег, фінансова вигода, а також переваги і ризики впровадження медичного кейтерингу

user icon
Яна Лисак
координатор ГС «Академія харчування пацієнтів»

Головна функція закладу охорони здоров’я — ефективно лікувати пацієнтів. Тож коли керівник закладу правильно розподіляє й делегує операційні процеси, тоді має змогу зосередитися на основній функції.

За кордоном заклади охорони здоров’я здебільшого передають процеси, безпосередньо не пов’язані з лікуванням, стороннім виконавцям на умовах субпідряду. За цієї умови роботу виконують працівники зовнішніх компаній із медичного аутсорсингу.

Зверніть увагу

Аутсорсинг допомагає оптимізувати бізнес-процеси і скоротити витрати

Найбільш популярна послуга, яку надають аутсорсингові компанії закордонним закладам охорони здоров’я — харчування пацієнтів. Для більшості європейських шпиталів кейтеринг — звична справа, яка до того ж економічно вигідніша, ніж утримувати власний харчоблок та штат кухарів. Чи користуються українські заклади охорони здоров’я такою послугою, які її вигоди й ризики, розглянемо у консультації.

Урахуйте досвід українських колег

Упродовж останніх років кейтеринг набуває...

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search